Sprekers kennissessies

 

René Draaisma

Team Lead Marketing & Distributie bij a.s.r. Vitality

René Draaisma is verantwoordelijk voor de totale marketing & distributie van a.s.r. Vitality.

Lisette Niemeijer

Accountmanager bij a.s.r. Vitality

Lisette Niemeijer RCDI® RVI® EBP, 
Wat Lisette mateloos boeit is de invulling van het container begrip duurzame inzetbaarheid. Wat is er beïnvloedbaar aan mensen en organisaties om met elkaar tot optimale prestaties te komen?

Joost Keizer

Specialist bij a.s.r. Vitality

Joost heeft een passie voor het ontwikkelen en implementeren van concepten op het terrein van preventie, ziekte en arbeidsongeschiktheid. De nieuwste inzichten rondom amplitie en presenteïsme bieden daarin volop kansen.

Marianne Winter

Register Professional Organizer (RPO®) en voorzitter bij NPBO

Marianne Winter is Register Professional Organizer (RPO®) en voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO), een landelijk netwerk van experts in rust, ruimte en overzicht.

Paul Stevens

Senior Manager P&O bij Menzis

Paul Stevens (50) is opgeleid als bedrijfskundige en na zijn studie in diverse functies en rollen werkzaam geweest in de gezondheidszorg. Als organisatie-adviseur (VVAA en Twynstra Gudde), secretaris Raad van Bestuur (Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ)) en als manager P&O (CWZ en aansluitend sinds 2015 bij Menzis) heeft hij de zorg vanuit verschillende perspectieven gezien. Paul heeft specifieke interesse en ervaring op het gebied van leiderschap en organisatie-ontwikkeling.

Gé Oerlemans

Business development manager bij Focus Nederland B.V.

"Creativiteit en kennis van het loopbaanvak zijn mijn belangrijkste gereedschappen bij het ontwikkelen van diensten en digitale tools om organisaties en medewerkers te ondersteunen bij het vergroten van inzetbaarheid."

Christel Logemann

Algemeen directeur

Christel Logemann, algemeen directeur: "Wij geloven dat iedereen, van jong tot oud, op enig moment behoefte heeft aan advies in zijn loopbaan. Samen met professionals ben ik verantwoordelijk voor het proces om te komen tot inzicht en antwoorden."

Huub Pennock

Trainer & Adviseur bij Ergo-balans

Huub Pennock heeft als trainer en adviseur arbeid en gezondheid bij Ergo-balans (www.ergo-balans.nl) uitgebreide ervaring in duurzaam gezond werken. Hierbij ligt zijn focus op de omslag van werkdruk naar werkplezier en gedragsverandering. Tevens werkt hij als Cranio Sacraal therapeut bij Zee van ruimte (www.zeevanruimte.nl ) . Hier begeleidt hij mensen met psycho-somatische klachten. En met name medewerkers die willen ontdekken hoe ze duurzaam de weg van burn-out naar ontspanning en gezondheid kunnen inslaan.

Antje Stapert

Loopbaancoach

Antje Stapert heeft ruime ervaring als loopbaancoach. Ze begeleid medewerkers van laag tot hoog met een vrijwillige loopbaan- of ontwikkelvraag alsook re-integratie kandidaten en boventallige medewerkers. Binnen en buiten Amsterdam UMC heeft ze een groot netwerk. Ze heeft verschillende artikelen geschreven: “Loopbaanpaden van verpleegkundigen (TVZ), “Zijn millennials te ambitieus” (Loopbaanvisie) en “Leidinggeven aan duurzaam presteren” (Platform Duurzame Inzetbaarheid).

Eveline Goldhoorn

Manager poli verloskunde/gynaecologie en IVF

Eveline Goldhoorn is manager poli verloskunde/gynaecologie en IVF. Als leidinggevende verlangt zij van teams hun individuele en gezamenlijke ambities te concretiseren voor het neerzetten van een duurzame teamprestatie. Hierbij is de verbetercyclus een vanzelfsprekend onderdeel. Zij daagt organisaties uit om een aantrekkelijke (werk)omgeving neer te zetten, waarbij zelfsturing, transparantie en eigenaarschap het beste uit zowel individuen als teams naar bovenhaalt. Dit draagt zo bij aan het neerzetten van duurzame resultaatverbetering.

Connie van der Zwan

Lid dagelijks bestuur & levensloopbaancoach bij NOLOC

Een rode draad in mijn levensloopbaan is mijn interesse in wat mensen beweegt om te doen wat ze doen en waardoor dat beïnvloedt wordt. Sinds 2005 begeleid ik mensen met uiteenlopende loopbaan- en ontwikkelvragen. Daarnaast ben ik lid van het dagelijks bestuur van Noloc en vanuit die hoedanigheid richt ik mij op het professionaliseren van het vakgebied van de loopbaanprofessie.

Margreet Kors

A&O psycholoog/medegrondlegger bij TwinQels

Arbeids- en organisatiepsycholoog, RUG. Ervaring als Hoofd PZ bij zakelijke dienstverlener en jarenlange zelfstandige op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Hans Spanjers

Duurzaam Inzetbaarheid Centrum

HEAO en arbeid en organisatie psycholoog 25 jaar HR manager bij o.a.: Stegeman, Sara Lee, Wehkamp en British American Tobacco 10 jaar interim HT manager, veel cao onderhandelingen gedaan en diverse Sociaal plannen afgesloten. Bedrijfssluiting begeleid van organisatie met 1200 medewerkers. 10 jaar lang directeur van DIC, Lid van de Raad van Advies van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid. Sinds 01 januari 2020 is het DIC onderdeel van HumanTotalCare.

Guido Welter

Directeur NPDI & trainer KOBA-DI tool bij Nationaal Platvorm Duurzame Inzetbaarheid

Medeontwikkelaar en trainer KOBA-DI en andere DI toepassingen Directeur (PT) NPDI Eigenaar InGuide, DI gids Bestuurder DigIK Founder antimalariadrones.com Innovatiemanager Randstad HR Solutions Senior HR consultant Randstad MD officer Vendex KBB, HR manager Peek&Cloppenburg Benelux Officier Bundeswehr.

Drs. Jessy Brouwers

Klinisch psycholog/ mede-eigenaar bij Tsuru

Jessy is in 1986 afgestudeerd als psycholoog en ging zich onmiddellijk verder specialiseren middels werk en opleidingen tot psychotherapeut en klinisch psycholoog. Wetenschappelijke verdieping en specialisatie combineren met ondernemerschap was een ideale combinatie om de daaraan gekoppelde innovaties, waar te maken. Daaruit is ook Tsuru ontstaan; hoe psychologie met techniek te combineren en daarmee grote groepen mensen te bereiken ten behoeve van hun gezondheid, geluk en motivatie.

 

Sprekers live workshops

 

Maaike Fischer

Senior adviseur bedrijfszorg

Gezondheid en vitaliteit lopen als een rode draad door het werkbestaan van Maaike Fischer. “Want als je lekker in je vel zit, sta je positiever in het leven, ervaar je minder stress en functioneer je beter.” Dat gunt Maaike ook de medewerkers van haar zakelijke partners. En daarom doet zij die stap extra. Hoe? Door werkgevers te gidsen naar een gezonde en vitale organisatie. Van visie tot praktijk.

Martine Themmen

Onderzoeker/adviseur bij Inhealth

 

Caroline Slikker

Senior vitaliteitsconsultant bij Adaptics

Na een sportcarrière als wielrenster begon Caroline in 2008 een diëtistenpraktijk. Coaching kreeg daar in een steeds groter aandeel, totdat ze van diëtist helemaal omschoolde naar vitaliteitscoach. Naast vitaliteitscoach- en trainer is Caroline docent bij een vitaliteitsopleiding die continu mee-evolueert met de laatste wetenschappelijke inzichten. Daardoor kan ze in haar werk steeds de nieuwste, meest doelgerichte methodieken op gebied van leefstijl, gedragsverandering en vitaliteit toepassen.

Nanet Huitema-Stoelwinder

Trainer bij Adaptics

Nanet is expert op het gebied van vitaal leiderschap. Hoe beïnvloed je nou op de meest effectieve wijze je medewerkers op zoiets persoonlijks als hun eigen vitaliteit? Leiderschap in de breedste zin van het woord is waar zij zich iedere dag mee bezig houdt. En ze weet als geen ander dat het managen van je eigen vitaliteit een grote uitdaging is en continu aandacht vraagt.

Chantalle Weemaes

Directeur bij TopState

Chantalle Weemaes is een veelgevraagd spreker en trainer. Ze traint met haar team al vele jaren organisaties die hun energieniveau op een hoog niveau willen krijgen of houden. Chantalle is een expert op het gebied van de achterliggende systemen die verantwoordelijk zijn voor persoonlijke energie. Ze weet als geen ander hoe je op een doelgerichte manier je brein en biochemie kunt beïnvloeden, waardoor medewerkers en organisaties kunnen excelleren.

Kirstin Stokla

Director LOI zakelijk

Al jaren ben ik actief binnen het particuliere onderwijs van LOI en LOI Zakelijk. Daar houd ik mij samen met het team van adviseurs de laatste jaren vooral bezig met professionaliseringsvraagstukken binnen organisaties; met name binnen Zorg, Welzijn en Onderwijs. Daar waar echt arbeidsmarktkrapte en - tekorten zijn. Ik word gedreven door die intensieve samenwerking met klanten om met elkaar tot een passende oplossing te komen.